Wat kan je zo allemaal doen in Centerparcs

Center Parcs, de grote vakantieparken waarvan er wel 20 zijn in Europa en wel 9 in Nederland. Waarom zou je naar Center Parcs willen gaan? Wat is er allemaal te doen?

Als eerst heeft elk vakantiepark een zwembad, hier heb je een wildwaterbaan en meerdere glijbanen, er is een speciaal bad voor de kinderen en ook is er een sauna voor de mensen die even lekker willen ontspannen.

Er zijn verschillende kinderactiviteiten te doen zoals de Kids Bingo, de Kids Disco en de voorlees verhaaltjes, en voor de kinderen van 0 tot 3 jaar is er een plek waar ze veilig kunnen spelen en knutselen.

Er is meerdere entertainment aanwezig, zo heb je show night, de crazy bingo night en de familiy game night. Op de parken zijn er meerdere restaurants waar je erg lekker kan eten, zo heb je een buffet restaurant, een grill restaurant, een pannenkoeken restaurant en nog vele meer. Ook is er een supermarkt waar je de dagelijkse boodschappen kunt doen en daarnaast is er een bakkerij voor versgebakken brood.

Center Parcs staat bekend om zijn groot aanbod aan sportactiviteiten, zo zijn er verschillende binnen- en buitenactiviteiten. Binnen kan je bowlen, tennissen, squashen, badmintonnen en tafeltennissen. Er is een House of Games waar je dingen kan doen als poolen, gokken, en vele videogames kan spelen. Verder kan je onder andere ook golfen, boogschieten, skiën en snowboarden.

Voor buiten kan je fietsen huren om lekker een stukje te gaan fietsen, er is een plek om te mini golfen, waterfietsen en een kabelbaan. Wat ook erg aantrekkelijk is, zijn de watersporten. Je kan er kajakken, kanovaren, waterskiën of wake boarden.

Met zo veel activiteiten kan je je makkelijk een tijd vermaken in Center Parcs, er is altijd wel wat te doen. En leuk is dat je ook vaak een actiecode Center Parcs kunt gebruiken om nog is goedkoper te genieten van alle activiteiten bij het geweldige vakantiepark.