Het succes van lint

voor lint gaat u naar lintjeswinkel.nlWaarom doet lint het de laatste tijd toch zo goed? Die vraag heb ik me de laatste tijd meermaals gesteld. Zelf houd ik er erg van om bezig te zijn met allerlei materialen. Vaak ben ik in de weer met papier en plastic en wat ik ook leuk vind is het maken van schilderijen op basis van waterverf. Veel tips op het gebied van knutselen wissel ik uit met andere creatieve mensen op een forum en van hen hoor ik dat zij vaak knutselen met lint. Ik vraag me dan af wat zij precies doen met dit lint. Gebruiken zij dit om cadeaus mee in te pakken of verwerken ze het ook in bepaalde frutsels. Mijn oma gebruikt kleine stukjes lint bij het vouwen van haar eigen ansichtkaarten. Ze knipt dan kleine stukjes lint, die vaak leuke motiefjes of figuurtjes op de voorkant hebben. Die plakt ze met lijm vast op de kaarten. Maar wat zijn de andere mogelijkheden met lint?