De top aanbieders voor het parkeren dichtbij Schiphol

De top 5 voor het parkeren dichtbij Schiphol volgens www.goedkoopparkerenschiphol.eu op een rijtje uitgelegd:

1: Schiphol Smart Parking, de meest gekozen parkeeraanbieder. Smart Parking is een onderdeel van de parkeerservice van Schiphol zelf. U kan hier voor een langere periode parkeren voor een voordelig tarief. Smart Parking is erg makkelijk en betrouwbaar. U kan hier 24/7 terecht en het terrein is altijd volledig beveiligd. Het enige nadeel is dat Smart Parking alleen is voor mensen die voor lange tijd hun auto willen parkeren. Elke tien minuten kan je via een busje van de parkeerplaats naar het vliegveld en ook weer vanaf het vliegveld naar de parkeerplaats.

2: Hotel Zwanenburg, biedt een veilige plek voor uw auto. Ook kunt u hier overnachten de zodat uitgerust op vakantie kan en al dichtbij Schiphol bent. Ook is er een busje dat u binnen 15 minuten naar de luchthaven brengt. Het Hotel ligt in het dorpje Zwanenburg dat gelegen is nabij Schiphol. De parkeerplaats valt onder het beveiligde terrein van het hotel en is daarom zeer veilig. Ook is het mogelijk kosteloos te annuleren tot 2 dagen voor de dag van aankomst.

3: Blue Parking, een 24/7 beveiligd parkeerterrein. Registreert uw kilometer stand, is 24/7 open en heeft zeer voordelige parkeertarieven. Blue Parking helpt u bij het overladen van de bagage en bied een busje aan dat binnen 8 minuten bij het vliegveld is gearriveerd. Ook is het mogelijk om binnen te parkeren, dit kost wel wat extra.

4: Sky-Park, bied een ruime keuze uit 150 parkeerplaatsen. Het is 24/7 geopend en is beveiligd. Er is een gratis busje aanwezig dat u brengt naar het vliegveld. Ook op de terugweg brengt het busje u terug naar de parkeerplaats. Ook bied Sky-Park een assortiment aan van was pakketten en onderhoudsbeurten.

5: Park Fly, een 24/7 geopend parkeerplaats. ParkFly is in het bezit van het keurmerk van de Vereniging van Bedrijven voor Parkeren bij Schiphol. Uw auto is hier gegarandeerd veilig aangezien het terrein dag en nacht beveiligd wordt. Ook is hier net zoals de andere parkeerplekken een busje aanwezig dat u gratis naar het vliegveld brengt en weer terugbrengt naar de parkeerplek vanaf het vliegveld. Ook kan je hier je auto laten wassen.